Zidanje mosta preko Drine završeno je uz dosta truda i znoja, a „brzaci” su prijetli da u vidu kontri potpuno sruše građevinu vrijednu tri boda. Ne tražimo od igrača Slavije da skupljaju pare kako bi o njima pisali hvalospjeve, pa imamo taj luksuz da im damo ocjene onako kako smo to sami vidjeli:

Sirćo: 7 – Nije imao previše posla ali je u drugom poluvremenu imao dvije intevencije kojima je spriječio muk na tribinama. Kod gola je možda mogao i bolje reagovati, a možda je i akcija gostiju ipak bila perfektna.

Gojković: 6,5 – Podlijetao je pod loptu nekoliko puta, djelovao prilično nesigurno, u drugom poluvremenu ziceraški vraćao loptu golmanu. Mlad je ovo momak, mora malo korigovati nervozu.

Beširević: 7 – Imao je agresivnost i želju pa je osim defanzive išao i ka šesnaestercu Drine. Pokrivao je rupe kada Mandić krene naprijed i sasvim korektno odradio posao.

Medić: 6 – U pojedinim trenucima nije „mogao meda”. Usotalom, Ilić je pravio dosta problema po njegovoj strani, a i gol Zvorničana je stigao preko njegove pozicije.

Medić imao bolje partije

Mandić: 8 – Neće da gostuje u našoj emisiji zbog slabih ocjena koje mu dajemo, pa zato osmica. Odigrao je borbeno, iznudio penal, ubacivao se u kazneni prostor. Njegova želja prepoznata je od publike i nagrađena aplauzima.

Karić: 5,5 – Izuzetno slaba partija najiskusnijeg u plavo-bijelim dresovima. Gubio je lopte na sredini, gubili su živce i navijači, zato su i opravdane kritike sa tribina u par navrata.

Vučinić: 6,5 – Tražio je Stanić od njega da konstantno učestvuje u igri, pa je glas sa klupe bio izgleda prejak za Bobu. Nije to tako loše izgledalo, ali nije nas ni oduševilo.

Erić: 6 – Igrao je protiv „svojih” i sagorio. Previše nervozno djelovao i nije imao njegove karakteristične uspješne duele na sredini. Blijedo izdanje Danijela.

Opet učestvovao kod gola

Bjeloš: 7,5 – Nije lako igrati kada od tebe očekuju najviše ali nekako se Nikola izborio sa pritikom. Tražio je loptu, dobro sarađivao sa Mandićem, na kraju slobodnjak i uz pomoć Ćuluma gol za pobjedu.

Govedarica: 7 – Slična očekivanja kao kod prethodnika, samo što je Mige malo podbacio. Nije bilo finti koje bi zavrtile protivnika, ali rutinski izveden penal povećava ocjenu.

Arbinja: 5,5 – Najlošija partija ove sezone. Neprimjetan, gotovo bez učinka. Nije bilo njegove agresivnosti koja ga krasi pa se potpuno izgubio na terenu. Arba može bolje.

Izmjene:

Dabić: 7 – Unio je dosta živosti u igru Slavije, možda mu je nedostajalo više vremena da uradi nešto konkretnije.

Križevac: 6,5 – Nije proveo na terenu previše ali je vrlo dobro odradio presing na zadnju liniju Drine. Motivisan da se nametne Staniću.

Alešević: premalo vremena za ocjenu

Trener Stanić: 6,5 – Izveo je najbolji sastav koji ima, pokušavao u hodu mijenjati sistem. Sjenka na treću pobjedu u mandatu je oklijevanje sa izmjena koje su bile potrebne.