Loš teren u Vojkovićima onemogućio je lijepu igru, Famos se bolje snašao i ostvario veoma značajnu pobjedu. Evo kako smo vidjeli nastup izabranika Vladimira Drinjaka:

Rončević: 7,5 – Mladi čuvar mreže pokazao je danas sve svoje kvalitete. Odbranio situaciju jedan na jedan, par sekundi kasnije pravovremeno izašao na loptu. Imao je i intervenciju glavom. Golmančina!

Hadžibegović: 7 – Djelovao najsigurnije od trojca u zadnjoj liniji. Pokazalo se da je „Čupo” veliko pojačanje za Famos koji u kontinuitetu drži visok nivo nastupa.

Ćeha: 7 – Evidentan je nedostatak fizičke spreme i malo treninga sa ekipom. Ipak, sačuvao je kumov obraz a solidnu partiju krunisao lijepim golom, glavom u rašlje.

Marković: 6,5 – Nespretno vraćanje lopte golmanu umalo je završilo autogolom. Nije djelovao smireno, imao par istrčavanja koja nisu urodila plodom. Može bolje.

Babić: 7 – Odrađivao posao. Nije blistao ali nije puno ni griješio. Ima iskustvo da bude u blizini protivnika i da pravovremeno interveniše, i to dobro radi.

Novković: 7 – Agresivniji od prethodnika. Ulazio je u duele, čistio lopte i pokušavao igrati naprijed. Prirodna pozicija mu je na strani, solidno se snašao i u sredini.

Tešanović: 6,5 – Čekamo vaskrsenje mrtvih i tačan pas kapitena. Ponovo izlazio poražen iz duela. Nećemo više, ponavljamo se.

Perović: 7, 5 : Još dvije asistencije na svom kontu. Ako navijači budu imali riječ, nema sumnje da će biti izabran za najboljeg igrača Famosa ove sezone.

Blažić: 7 – Nevidljiv u prvom poluvremenu, mnogo agilniji u nastavku. Pravio je prodore po desnoj strani, pokušavao i kroz sredinu. Malo je nedostajalo da mu se to isplati.

Jošikava: 6,5 – Prekomandovan je sa boka u sredinu i nije se najbolje snašao. Svoju brzinu nije iskoristio kako treba, ali jeste prilično smetao odbrani Želje.

Bjeloš: 7 – Rad na treninzima mu se isplatio. Dočekao je šansu da pokaže kako je školovan napadač. Upravo kao iz udžbenika se postavio i poentirao.

Tri zlatna boda

Izmjene:

Kokot: 7 – Prvi konkakt sa loptom i pokušaj loba sa centra igrališta! Unio je Koka živost u igru Famosa, tražio pukotine u odbrani, igrao malo i rukom… stara lija.

Mićić: 6,5 – Djelovao pomalo uspavano kada je ušao. Doduše, nije imao previše vremena na terenu da se razbudi. Nije ni griješio.

Mitrašinović: 7 – Ovom dečku se mora naći mjesto u prvoj postavi. Toliko siguran sa loptom da je grijeh ostaviti ga na klupi.

Nakagaki i Lalović – premalo vremena za ocjenu.

Trener Drinjak: 7 – Rizikovao sa nedovoljno spremnim Ćehom, kockao se i dobio. Čudi odluka da Jošikavu gurne u sredinu, ostalo kao sa predavanja za licencu koja pohađa.