Situacije kod primljenih golova Slavije u Mrkonjić Gradu se ne mogu više ponoviti, jer tako kažu zakoni logike. Katastrofalna greška Nedžibovića (koga smo hvalili za prethodne dvije utakmice) kod prvog, te statičnost odbrane prilikom drugog pogotka Slobode su nedopustive stvari. Pokušaj Popovića da pogodi sopstveni gol, nećemo ni komentarisati.

Sutra protiv Alfa Modriče (16:00) Sokolovi imaju epitet apsolutnog favorita, ali pritisak koji pišti u glavama poput pretis lonca vjervatno su otežavajuća okolnost po izabranike Bojana Regoje. Ipak, i pored svih tegova na nogama i u glavama, pobjeda ne bi trebala biti upitna. Da malo skrene pažnju javnosti sa lošeg starta sezone. Uprava, tako pišu drugi, ne raguje. Samo, pitanje je koja uprava kada je sastanak upravnog odbora održan godinama unazad.

Alfa Modriča je prvi bod u sezoni osvojila u prošlom kolu na svom stadionu protiv favorizovanog Rudara iz Prijedora. Muče se igrači nekadašnjeg premijerligaša, postala im je to tradicija u jesenjim dijelovima prvenstva. Na kraju se uvijek nekako iščupaju. Neka tako ostane.