Kada je stigao u Famos iz redova gradskog rivala Slavije, cjelokupna fudbalska javnost bila je saglasna: Mladen Perović će biti ključni igrač Andalužana. Svojom borbenošću, brzinom i fudbalskim umjećem brzo je opravdao predviđanja.

Famos je pobjedom nad Ljubićem (3:1) prekinuo seriju od 10 mečeva bez trijumfa. Dvije hirurški precizne asistencije za golove Hadžibegovića svjestan značaja tri boda:

„Veoma važna utakmica za koju smo se ozbiljno pripremali i odigrali. Pobjeda nam je pomogla da se psihološki vratimo i da bez pritiska nastavimo borbu za opstanak”.

Mladen Perović

O svojim nastupima skromno kaže:

„Zadovoljan sam, mada uvijek može bolje. Kada ekipa igra na nivou to inspiriše svakog pojedinca pa tako djeluje i na mene. Konačno smo došli do ritma koji smo tražili i vjerujem da ćemo pružati sve bolje partije”.

Famosu slijedi gostovanje u Zvorniku. Drina je kući ostvarila skor od šest pobjeda i tri poraza, uz gol razliku 15:10. Na samo jednom meču nisu primili gol. Mladen vjeruje da njegov tim može ući u borbu za bodove:

„Nismo imali mnogo upjeha na strani i osvojena su samo 4 boda do sada. Ali poboljšali smo izdanja na strani i ako ponovimo igru iz Bijeljine bićemo u prilici da se borimo za bodove. Da ćemo na teren izaći da se nadigravamo sa Drinom, na to možete računati”.