U okviru Božićnog turnira u futsalu Istočno Novo Sarajevo 2022, osim kategorije seniora nastupili su veterani kao i najmlađe selekcije. Upravo su mališani bili najatraktivniji a prikazali su dobro znanje stečeno od svojih učitelja.

Na mini turniru generacije 2011 učestvovale su četiri ekipe a pobjedničke medalje oko vrata ponijeli su igrači ŠF Tango koji su u finalu savladali svoje vršnjake iz SK Tempo rezultatom 4:0. Dva gola postigao je Pejić, po jedan Đuričić i Krajšumović.

Treba dodati da su u ekipi Tanga bile i tri djevojčice, Sara, Elena i Lana.

Treće mjesto osvojio je FK Olimp Pale savladavši FK Famos 6:0. Po dva pogotka postigli su Čulina i Škipina a po jedan Mandić i Ćosović.

ŠF Tango
SK Tempo
FK Olimp
FK Famos

Za najboljeg golmana mini turnira proglašen je Viktor Trivić (SK Tempo), najbolji strijelac je Ivan Škipina (FK Olimp) dok je za najboljeg igrača turnira izabran Bojan Pejić (ŠF Tango).

Bojan Pejić

Šlag na tortu bila je revijalna utakmica generacije 2015 između ŠF Tango i SK Tempo u kojoj su slavili crveno-bijeli rezultatom 5:0 uz het trik Pandurevića te po jedan pogodak Lukića i Papovića. Najveća atrakcija je bio ulazak u igru najmlađeg igrača na turniru Lava Ćehe.

Tango 2015
Tempo 2015