Muči se Slavija na gostovanjima ove sezone koja isuviše podsjeća na onu pretprošlu. U aktuelnom prvenstvu Sokolovi su odigrali osam mečeva na strani i osvojili samo dva boda. Gol razlika 2:14 uz podatak da su oba gola postignuta na meču sa Veležom. Na ostalih sedam mreže protivnika su mirovale.

Ni naredno gostovanje ne može dati dašak optimizma jer Slavija gostuje Sutjesci. Po pravilu bodovi ostaju u Foči, a da li će tako biti i sutra možemo gledati i u direktnom prenosu na Arena TV (13:00).

Najveća prepeka Sokolovima biće čuvar mreže Sutjeske Miloš Pajević koji osim odbrana ulazi u novinske retke i golovima preko cijelog terena (protiv Ljubića). O narednom meču za naš portal kaže:

Otkako sam u Sutjesci, svaka utakmica protiv Slavije je bila zanimljiva, borbena i neizvjesna. Tako da isto očekujem i sutra, jer ni jedni ni drugi nismo u poziciji da nešto kalkulišemo previše. Što se nas tiče, imamo problema zbog kartona, što žutih što crvenih, ali ne preostaje nam ništa nego da se skupimo za sutrašnji meč, izađemo na teren i damo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat koji bi nam značio pred ovu zimsku pauzu“.

Miloš Pajević

Ono što može predstavljati problem ekipama da pruže dobar fudbal jesu padavine koje su natopile teren. Ipak, nadamo se da ćemo i pored toga uspjeti vidjeti dobre poteze i golove.