Sezona je futsal turnira u našoj regiji pa smo u prilici gledati majstorije već poznatih imena, ali i nekih novih klinaca koji na mala vrata ulaze u svijet petoparca.

KMF Tango se tako sa igračima iz prethodne sezone, pojačan Mladenom Perovićem iz Famosa, domogao trećeg mjesta na turniru na Koranu.

Svoju turneju su nastavili i u Rogatici gdje će danas igrati još jednu polufinalnu utakmicu. Posegli su za istom praksom pa su angažovali još jednog člana ekspedicije koji se pokazao kao krucijalno pojačanje. Ognjen Mičić, donedavni član FK Famos, potezima, golovima i snagom u duelima, istakao se na terenu, pa osim riječi hvale od strane saigrača, dobijamo i poruke gledaoca ove sportske manifestacije koji su očarani njegovim nastupima.

Ognjen je trenutno u fazi traženja novog kluba, mi bi mu savjetovali da (se) traži novi sport! Da se mane mučenja na fudbalskim terenima i da ozbiljno započne futsal karijeru. Već se oprobao u ovoj igri, sada pokazuje da mu prija. Iz Tanga nam kažu da bi bio poželjan u klubu, dakle sve je spremno za novi početak.