Turistička organizacija Istočne Ilidže, zbog nedostatka sadržaja, mogla bi voditi turiste do stadiona Famosa na adrenalinsku avanturu kada Mladen Perović izvodi penale. Više je nego uzbudljivo.

O učinku Perketa smo pisali toliko da je počeo dobijati pecke od saigrača u svlačionici. Neumoljiva borbenost, nepresušna upornost da iščeprka loptu, navođene asistencije koje su proslavile Hadžibegovića. Uz oscilacije u igri koje je imao (a imao je), i ako zaboravimo nedavni gradski derbi protiv Slavije gdje su Blažić i on bili neprimjetni, bez dileme možemo reći da je bio najbolji igrač Famosa protekle sezone.

Mladen Perović

Pojačanje koje je pristiglo na stadion „Branislav Lubura” iz Slavije od starta je određeno za izvođenje prekida, što je sasvim dobro činio. Poniranjem Mićića sa neba prve postave na aerodrom zvani klupa, Perović je preuzeo odgovornost i za izvođenje najstrožije kazne, i gledajući učinak, i tu je „ispunio kvotu”. Ali…

Nisu Perovićevi udarci sa bijele tačke bili rutinsko obavljanje zadatka već su tjerali na treperenje tijela i grickanje noktiju. Često su bili na golmanovoj ruci, Sutjeskin Pajević je i zaustavio šut, isto je učinio Stjepanović iz mrkonjićke Slobode ali se lopta odbila na nogu Perovića, i Iliktarević iz Laktaša je odbranio, u ovom slučaju penal je ponovljen. Ostatak je nekako nalazio put do mreže. Nekako smo željni da usavrši i ovaj segment igre kako bi kompletirao naš utisak. A totalno je pozitivan, čisto da se zna.