„Veoma je jednostavno igrati fudbal. Ali, igrati jednostavan fudbal je najteža stvar koja postoji.“ Johan Krojf

A mi smo danas na terenu SK Tempa u Topliku gledali jednostavnost, iskrenost i zabavu.

Drugi po redu Juicy Kup okupio je 8 ekipa iz 6 klubova (Tempo, Tango, Olimpik, Romanija, Igman, Glasinac). Dječaci 2015. godišta demonstrirali su onaj pravi, čisti, smisao igre zvani fudbal.

Drugari

Gledali smo i pomalo komične scene mališana koji kao roj trče svi na loptu (a to smo svi radili), euforična radovanja kod postignutih golova, ali i poteze zbog kojih smo se pitali kako je moguće da dječaci od nepunih sedam godina mogu to izvesti.

Proslave golova

Druženje, igra, radost, pa onda trk na palačinke u objektima Sportskog kluba Tempo. Ako ima boljeg načina ispuniti nedeljno popodne, javite.

Gogić nije imao težak posao

Organizatori zadovoljni turnirom i lijepim vremenom, Aleksandar Škrba sumira: „Dječaci su dobili priliku da se druže i takmiče, roditelji da provedu kvalitetno vrijeme po lijepom vremenu. Zahvalio bih se našim sportskim prijateljima na učešću na turniru. Velika zahvalnost za RTVIS i SportEast koji su nas medijski propratili”.

A kada je terenski rad ovakav, i ne pada nam teško. Baš kao i poziv na „ 9. Međunarodni memorijalni turnir Jovo Sikima” koji je na programu od 26. do 28. avgusta na terenu u Topliku.