Odbojkašice Slavije su polusezonu Prve lige Republike Srpske završile na šestoj poziciji sa skorom 5-6. Iako je osvojeno 16 bodova, duplo više nego u istom periodu prošle sezone, utisak je da se moglo više. Naše kraljice drame priređivale su nam, doduše u manjem obimu, svoje „predstave” koje su nas ostavljale bez daha ali i živaca. Porazi od Glasinca i Radnika kući, na primjer, ili lagani gubitak bodova od fenjeraša Maglića u Foči. Kada se sve sabere, moramo biti zadovoljni.

Plava porodica

Glavna trenerica Sokolica, Kristina Vuca, sumira 11 odigranih kola:

„Iza nas je dug, naporan i uzbudljiv period. Polusezonu su obilježile napete utakmice, propuštene šanse, ali i odlična igra i angažovanost svih članova kluba. Detaljna analiza slijedi u narednom periodu, mada već sad mogu procijeniti na čemu će se posebno raditi na zimskim pripremama i u proljećnom dijelu sezone”.

A to je?

„Prvenstveno mislim na više pripremnih utakmica, jer nam je najviše nedostajalo razigravanja i uigravanja, pa je prikazana igra bila nestabilna”.

OK Slavija

Da li smo previše subjektivni kada kažemo da imamo tim za veće domete?

„Kvalitet ekipe je neosporan. Finese moramo doraditi, kako bismo napravili iskorak i napali gornji dio tabele. Iskreno vjerujem da djevojke to mogu i zaslužuju”.

Sokolicama želimo da se dobro odmore a onda prionu na posao tokom priprema i pokažu sve svoje mogućnostu u nastavku sezone.