Da nam je neko pred početak prvenstva ponudio 8 bodova u prva četiri nastupa Slavije (ne i kola jer se utakmica 2. kola sa Radnikom treba tek odigrati), objeručke bi prihvatili. Sada, kada je to ostvareno, pomalo smo i nezadovoljni bodom u Omarskoj.

Naravno, ne okrivljujemo igrače i stručni štab već naše, navijačke, apetite. Ova mlada ekipa Slavije sa 16 golobradih mladića do 21 godine u prvom timu brzo nas je navikla na uspjehe.

Imali su plavo-bijeli u Omarskoj vođstvo od 2:0, imali igru, a onda u jednom minutu zaljuljao se „nosač aviona” i pretvorio u drvenu barku koja se borila sa talasima. Primljeni pogodak i isključenje Popovića natjeralo je Sokolove da pokušaju, kako Bojan Regoje kaže, sačuvati živu glavu. I uspjela je Slavija u tome iako je primila i drugi gol. Osvojen je bod, nastavljena serija bez poraza i sačuvana dobra energija.
U taboru našeg prvoligaša su,zadovoljni bodom, poslije svega viđenog, moramo i mi biti.

Regoje zadovoljan rezultatom

U subotu Slavija dočekuje zvorničku Drinu i želi da se osveti zbog dva poraza u prethodnom prvenstvu. Na nama je da dobro ispunimo tribine i podržimo mladu družinu u njihovom uspješnom nizu.