Ima jedna izreka „Ko o čemu…”, nastavak ne priliči jednom sportskom portalu ali se može iskoristiti povodom izjave šefa stručnog štaba FK Drina. Iskusni strateg Mile Lazarević, u najavi meča svog tima protiv FK Alfa Modriča, dotakao se i duela sa Slavijom u prošlom kolu. A njegovo viđenje utakmice je u najmanju skandalozno. „Tamo smo dočekani kao ljudi drugog reda i fudbal je bio u drugom planu” izjavi Mile srećan što ga ljudožderi u Istočnom Sarajevu nisu pojeli, valjda.

Kanibali

Nije Mile usamljen u tvrdnji da je Drina bila žrtva aparthejda jer je slične ocjene davao i prvotimac Zvorničana Alaksandar Ilić na društvenim mrežama. Žalio se Ilić na psovke sa tribina, predlagao navijačima Slavije da se bave poljoprivredom, spominjao suđenje.

Da, bilo je pojedinaca koji su (možda i previše) vulgarni, ali za Boga miloga, nije ti prvi put da se desi na stadionu. Možda Mile i Aleksandar previše često idu na operu pa im se teško „prešaltati” na fudbal. A kada je riječ o ovom sportu, Drina je imala svoje šanse koje nije iskoristila i po nepisanom pravilu kažnjena je za to. Arbitar Jelić je korektno odradio posao, kamo sreće da je Slavija imala isti aršin u Zvorniku kada je bukvalno masakrirana od sudija. Mile i Aco to zaboravljaju. Drž’ se Mile, a i Aco.