OKK Igman – KK Budućnost 63:39

(13:9, 12:13, 18:11, 20:6)

Košarkašice Igmana stigle su do pete pobjede u prvenstvu a savladana je ekipa Budućnosti iz Bijeljine. Domaći tim je imao prednost tokom cijelog meča a potvrda liderske pozicije stigla je u posljednjoj četvrtini kada su gošće ostavljene na samo 6 poena. Dominacija u skoku bila je presudna (Šehovac 14, Zirojević 13 i Popović 11 skokova) po našem skromnom mišljenju.

U prvoj četvrtini domaće košarkašice su se mučile sa šutevima za tri poena (na kraju meča 1 od 19) dok su gošćama problem bila slobodna bacanja. Igman je uspio da dođe na +8 ali Budućnost je u finišu četvrtine preciznija pa smanjunje rezultat na 13:9. U ovom periodu za Igman su pogađale Popović, Porović i Krajšumović.

Budućnost igra angažovanije u drugoj četvrtni (posebno se izdvaja Cerović) pa prilazi na pola koša zaostatka (17:16), međutim kapiten Šehovac koja je rovita ušla u meč veže osam poena. Osim Šehovac samo je još Krajšumović pogađala za Igman u ovom periodu.

Šehovac nastavlja sa poenterskim učinkom i u trećoj četvrtini kada postiže osam poena i odvodi igman na +9 (33:24). Krajšumović je zbog povrede morala napustiti parket.

U posljednjoj četrvrtini Igman podiže nivo igre pa dolazi +18 (53:35). Imali smo priliku vidjeti i atraktivnih asistencija kao i sjajnu blokadu Zirojević a poenterski se „budi” i Kovač. U finišu je i +24 (61:37) a ta razlika je održana do kraja.

Kapiten Šehovac bila je najefikasnija u Igmanu sa 24 poena, Porović je postigla 17, Krašumović 8. Popović i Kovač po 6 te Zirojević 2 poena.

Kod Budućnosti Cerović je postigla 16 a Anđić 12 poena.

Igman: Reljić, Krajšumović, Andrić, Popović, Bjelica, Zirojević, Porović, Šehovac,Rončević, Kovač, Vasković, Đurđić

Budućnost: Cerović, Šojić, Damjanović, Anđić, Antić, Čojić, Lučić, Savić, Gojković, Mirković