Grupa D na Božićnom turniru u futsalu Istočno Novo Sarajevo 2022 donosi sam kvalitetne i neizvjesne duele pa ako ste okiti’i jelku i pripremili meze za novogodišnju noć, dođite u dvoranu i uživajte.

Izlog-Sky je ekipa fuzionisanih kafića Trnovljaka a nosi epitet favorita za samu završnicu turnira. Najavljen je nastup reprezentativaca Srbije a naš pogled će ipak biti uprt u Ćehu i njegovo izbjegavanje stative (ostali su ožiljci sa Pala).

Al Hana je iskusna ekipa sa zavidnim stažom na turnirima i navikli su na pritisak pa će predstavljati krupan zalogaj za sve rivale. Ako budu došli u kompletnom sastavu publika će imati štošta vidjeti iz njihovog bogatog repertoara poteza.

KMF Jahorina 1 sa nekoliko pojačanja moraće ponoviti uspjeh svojih juniora koji su prošli u osminu finala. Paljanska ekipa imala je peh da upadne u tešku grupu ali i ne pomišljajte da će biti autsajderi.

Opština Trnovo će u svom sastavu imati futsalere Željeznice koji svoje mečeve igraju upravo u novoj sportskoj dvorani pa ih možemo smatrati domaćinima. Znanje imaju, vidjećemo da li i strpljenja pa i sreće za prolaz dalje.