I drugi put ove sezone Slavija je savladala Glasinca u prvenstvenom gradskom derbiju. Gledali smo dva različita poluvremena, sjajne golmane, lijepe golove i uraganske prodore Tea Moćića.

RK Slavija – RK Glasinac 31:28 (15:14)

Prvo poluvrijeme prolazi u prilično sporom ritmu u kojem su se timovi smjenjivali u vođstvu. U Slaviji je Mirković bio posebno motivisan protiv bivšeg kluba dok je Glasinac predvodio I. Boljanić uz golmana Kosorića koji skida dva sedmerca.

Prvih pet minuta nastavka donosi blic krig Slavije koja ide na +5. Brzo se Glasinac vraća na samo dva gola zaostatka. Kod domaćih maestralan je bio golman Kurtović, proradio je i uspavani Jelisić. U Glasincu je M. Boljanić preuzimao odgovornost i evidentno izgubio snagu u finišu. Tim sa Sokoca je u devet navrata imao šansu da priđe na sano gol zaostatka i uvede meč u neizvjesnu završnicu ali nisu uspjeli. Golom petnaestogodišnjeg Šešlije domaći stavljaju tačku na ovaj meč.

U Slaviji je Pavlović bio najefikasniji sa 7 pogodaka, F. Raonić je postigao 6, Jelisić i Mirković po 5, Moćić 4, Domazet 2, Bozalo i Šešlija po 1. Kurtović je zabilježio 14 odbrana, A. Raonić 4.

Glasinac je predvodio I. Boljanić sa 9 golova, M. Boljanić 7, Mihajlović 5, Radović 3, Ećimović i Bartula po 2. Golman Kosorić imao je 12 uspješnih intervencija.