Glasinac je u dobroj formi, a dokaz za to je i današnja visoka pobjeda nad, mora se priznati blijedom Stakorinom ove sezone. Meč su obilježila četiri dosuđena penala i Neđo Šuka novim het-trikom.

FK Glasinac – FK Stakorina 5:2 (3:1)

Gosti su poveli u 9. minutu preko najboljeg strijelca ekipe iz Čajniča, Mrdaka koji je realizovao jedanaesterac. Na izjednačenje se čekalo do 26. minuta kada Marić šalje loptu u mrežu. U finišu prvog dijela Šuka postiže dva gola za domaće (’41 i ’45) i odvodi svoj tim sa +2 na odmor.

U prvom minutu nastavka L. Novosel povećava prednost Glasinca. U 68. minutu Mrdak ima još jednu priliku sa penala ali njegov udarac završava na stativi. Uspjeli su gosti ipak smanjiti u 82. minutu preko Milovića koji je prezican sa bijele tačke, ali Šuka het-trikom, takođe sa penala, u 88. minutu otklanja sve dileme.

Glasinac se probio na petu poziciju tabele Druge lige Republike Srpske, grupa Jug, dok je Stakorina na 14. mjestu

Glasinac: Krunić, Marić (66. Debelnogić), Pajević, Deurić (66. Petrić), Kapović, Novosel, Gladanac (36. Ćirjanić), Šuka (89. Pajić), Vujičić, Lončarević, Pejanović

Stakorina: Bojanović, A. Milović, Ristanović, Gigović, Kajević, P. Milović (45. Tadić), Nešković (59. Simović), Đ. Jovanović, D. Jovanović, Ćevriz (54. Racković), Mrdak