Futsaleri Glasinca ostvarili su prvu pobjedu u aktuelnoj sezoni Druge lige Republike Srpske, grupa Jug. Poslije sedam poraza na svom parketu srušili su starog rivala Tanga, kome je ovo treći vezani poraz i sa 12 osvojenih bodova poslije osam odigranih kola, čini se da je izgubio sve šanse da se domogne pozicija koje vode u barž. Bio je ovo meč pun preokreta, a prvo ime je Radoš Čolić sa četiri pogotka.

FK Glasinac – KMF Tango 8:5 (2:4)

Poveli su gosti već u 3. minutu preko Ligate ali Glasinac pravi preokret golovima Čolića (‘9) i Ninkovića (’15). Tango pojačava i do poluvremena postiže tri gola u razmaku od tri minuta, strijelci su Dedić (’17), Purković (’18) i Pušara (’20).

Domaći su u nastavku krenuli na sve ili ništa i to im se isplatilo i postigli su 6 pogodaka. Čolić je tri puta zatresao mrežu (’31, ’35, ’36), dok su po jednom bili precizni Škobo (’27), Višnjić (’34) i Milinković (’39). Pogodak za Tango djelo je Pandže u 38. mnutu.

Glasinac: Pajević, Čolić, Gašević, Ninković, Milinković, Debelnogić, Kapović, Višnjić, Lukić, Čolaković, Škobo, Papić

Tango: Trifković, Šehovac, Popovac, Ligata, Lindov, Kalajdžić, Dedić, Salčin, Vučinić, Knežević, Pandža, Pušara, Mulahmetović, Purković