Nisu još počele pripreme Famosa a već je jasno da će se za narednu sezonu uigravati potpuno izmjenjen sastav. Darko Vojvodić obavlja razgovore sa igračima, za neke je zakasnio jer su već podigli sidro.

Još prije završetka prethodnog prvenstva u Vojkovićima su se zahvalili Vitkoviću i Otoviću. Oni su poodavno u pregovorima sa drugim ekipama, spominju se Romanija i ilidžanski Igman. Ispisnicu su uzeli Mićić (u završnoj fazi dogovora sa jednim drugoligašom) i Cicović koga je htjela Romanija.

Radojević se oprostio od velikog terena i nastaviće karijeru u futsalu (najbliži je Tangu), Đorem se najvjerovatnije neće vraćati u Famos i vaga ponude. Jošikava nije prošao probu u Tyzla City i prema najskorijim informacijama odlučio se povratak u Japan.

Lalovića kontaktiraju zainteresovani klubovi, Pavlović je izgleda prokockao sve svoje šanse, Minića takođe pecaju drugi timovi. Radović je bio na probi u Željezničaru, pitanje je da li će se vraćati u Vojkoviće. Ni Kokot više neće biti na usluzi Andalužanima. Posvetio se trenerskom pozivu.

Free Shopp u Vojkovićima još uvijek je otvoren dok Vojvodić ne zakaže konačnu inventuru.