Navikli smo gledati dobre i dramatične mečeve na Bari, tako je bilo i danas u okviru prvog kola Kupa Republike Srpske. Glasinac se uspio sa konopaca vratiti u igru i izboriti penale. Fortuna je ipak bila na strani Zvorničana.

FK Glasinac – FK Drina 3:3 (1:2) penali: 4:5

Poveli su domaći, strijelac je neumoljivi Neđo Šuka u 28. minutu. Ali imaju i Zvorničani raspoloženog golgetera, Vedada Alića, koji postiže dva gola u razmaku od sedam minuta (32. i 39.) i svoj tim sa prednošću odvodi na odmor.

Kada je u 56. minutu Aleksa Vidović povisio na 1:3, činilo se da će Drina rutinski završiti ovu utamicu. Nisu tako mislili igrači Blaugrane pa Siniša Škobo u 69. minutu smanjuje rezultat. U 79. ponovo je u centru pažnje Šuka koji Glasincu donosi izjednačenje. Do kraja su domaći uspjeli izdržati nalete i meč uvesti u penale.

Na žalost domaće publike, posebno Vandala, Debelnogić i Pajević promašuju cijeli gol i omogućavaju Drini prolaz u drugo kolo.

Glasinac: Krunić, Čortan (54. Gladanac), J. Vuković (54. M. Vuković), Pajević, Deurić, Novosel, Škobo, Šuka, Kapović (5. Marić), Vujičić, Lončarević

Drina: Gajić, Pantić, Andrić (64. Ćulum), Alić (64. Ilić), Delić, Radić, Gavrić, Vidović, Riđošić (64. Gavrić), Hajduković, Mićić