Sport je osmijeh, sreća i zadovoljstvo. Upravo tako je bilo danas na izletištu Beli Vuk gdje su se svi ovi elementi sklopili u jednu lijepu, nadamo se i tradicionalnu, priču. Rukometni klub Slavija organizovao je druženje mlađih selekcija, njihovih roditelja, a bilo je tu i prvotimaca i članova uprave, kao i specijalnih zvanica iz medija koji su, treba priznati, nekoliko puta prije dolaska provjeravali da li je gotov roštilj.

Slavijaši

Ukusni delikatesi koje je magičnom rukom spremio roštilj majstor Neno poslužili su kao dopunsko gorivo dječacima i djevojčicama koji su na igralištu igrali rukomet, ali i roditeljima koji će nešto kasnije pokazati svoje umijeće u malom fudbalu.

Neno mađija

Pozitivna energija zračila je Tvrdimićima i potvrdila sve naše ranije tekstove kako je RK Slavija pronašla pravi put stvorivši nevjerovatnu zajednicu mladih rukometaša sa bezrezervnom podrškom njihovih očeva i majki. Iz svega ovog neminovno će se stvoriti nove generacije onih koji će s ljubavlju nositi dres Slavije uz iskrene navijače koji su klub prihvatili kao dio sebe. Za kraj nekoliko fotografija: