Kako se približava početak proljećnog dijela prvenstva tako se i kristališe početna postava Famosa. Imai smo priliku pratiti pripremne mečeva Andalužana, uvidjeli šta je Drinjak kombinovao, pa sa malim odstupanjima možemo probati pogoditi prvih jedanaest:

Na golu će gotovo sigurno biti Rončević. Iskoristio je ukazanu priliku i za vrijeme Terzićeve turneje po Kataru i Australiji ustalio se među stativama. Sada je sve na njemu i dobrim partijama može se nametnuti kao prva jedinica.

Štoperski par činiće Škrba i Hadžibegović. Solidno su izgledali na kontrolnim utakmicama a na ruku im ide i suspenzija Markovića. Konkurencija im je mladi Drakul koji vreba kikseve da upadne u ekipu.

Po bekovima će patrolirati Perović i Cicović. Dok je Perke davno dokazao da je kvalitet, u Famosu su ovog puta doveli pravog Paljanina na poziciji desnog beka jer je Radović ipak bio više za ofanzivu.

Da se naslutiti početna postava

Drinjakove slatke muke su pozicije na sredini. Vezi red u prvoj polusezoni je zjapio prazan a pojačanja su adekvatno odgovorila i rezervisala mjesta. Sigurno mjesto ima Tešanović na koga je Drica slab, bez obzira kako igrao. Pored njega biće tradicionalno pojačanje iz Slavije Babić. Lijevo samuraj Jošikava dok je desnoj bočnoj poziciji najbliži Vranešić, a konkurišu Radović (ako se brzo oporavi), Mićić, pa i Blažić.

Iza špica biće Lalović. Prošao je pripreme, kako sa ekipom tako i individualne u Čiči. Mitrašinović i Nakagaki su alternative.

Napadačka uloga povjerena je Blažiću, mada je Bjeloš radom na priprmama ozbiljno zaprijetio. Naravno, tu je i džoker Kokot.

Radanović i Drinjak

Famos sutra u Goraždu (14:00) na terenu sa vještačkom travom igra generalku sa Sutjeskom iz Foče. Prvi ligaški meč na programu je u petak kada Drinjakov tim putuje u Bijeljinu na duel sa Radnikom.