Ovaj izvještaj je primjereniji vaterpolu nego fudbalu. Pljusak je u jednom momentu prekinuo igru ali su sudije poslije pauze odlučile da se meč nastavi. Lopta je često „zapinjala” u barama na terenu, igralo se i pod skromnim reflektorima, pa na kraju čestitamo objema ekipama na izdržljivosti. Kako od, treći vezani trijumf Famosa za peyo mjesto na tabeli.

FK Famos – Željezničar 2:1 (1:1)

Dok se iole moglo igrati u Vojkovićima, mlada gostujuća ekipa je bila nešto opasnija i vršila je pritisak na gol Terzića koji je branio umjesto suspendovanog Rončevića. Pokušavali su slomiti po strani gdje je igrao Lazić, ali im to nije polazilo za nogom. Jeste na drugoj strani kada bježi Ivić i u 13. minutu dovodi Željezničar u vođstvo.

Famos je krenuo po izjednačenje i dolazi do njega sa bijele tačke. Perović je izveo slobodnjak a u šesnaestercu se izdešavalo svašta. Lazić je oboren, neko od odbrambenih igrača je igrao rukom, a mi od kiše nismo vidjeli zbog čega je penal dosuđen. Siguran realizator je Stjepanović koji je morao izaći van igre zbog povrede.

Terzić ponovo među stativama

U nastavku patnja po barama sve do 75. minute kada Famos pravi potpuni preokret. Poslije prekida najviši u skoku je Lazić i pogađa za 2:1. Andalužani su ovom pobjedom došli do pete pozicije, uz utakmicu manje.

Teren idealan za Prlainovića

Famos: Terzić, Škrba, Abrego, Vranešić (53. Kuljnin), Stjepanović (32. Bjeloš), Perović, Peart, Tešanović, Lazić, Danilović, Hrkalo (80. Tiro)

Željezničar: Tamindžija, Jagodić, Sladojević, Blanuša, Ivić, Kralj, Bilal, Šuput (71. Kerezović), Kalabić, Sukara