Pamtiće se u Vojkovićima samo tri osvojena boda, sve ostalo treba dobro sakriti u neku kutiju na tavanu. Daleko je Famos bio od (pre)optimostičnih najava kako će se boriti za prvih pet mjesta u ligi. Da su igrači Drine imali 2% više koncentracije mogli su se neporaženi vratiti u Zvornik.

FK Famos – FK Drina 1:0 (0:0)

Počelo je spornom situacijom već u prvom minutu kada su gosti tražili penal poslije starta nad Ilićem. Ostatak prvog poluvremena prošao je u bezidejnoj igri na sredini terena gdje su se gosti bolje snalazili i nekoliko puta opasno zaprijetili.

Nešto uzbudljivije bilo je u samom finišu kada i jedni i drugi imaju po dobru šansu. Prvo je iskusni Ćulum probao glavom ali u gužvi Zvorničani nisu uspjeli uputiti udarac. Na drugoj strani Stjepanović sa pet metara šutira glavom ali je izblokiran.

Nastavak počinje dobrom loptom Stjepanovića za Kuljanina koji traljavo šutira. Probao je i Peart, pa i Marković dva puta ali je njegov prezimenjak na golu Drine bio uspješniji.

Idealnu loptu Perovića sa 78 centimetara Blažić ne pretvara u gol, opet je Marković intervenisao. Pokušavao je Famos visokim loptama ali stasiti odbrambeni igrači Drine su lako rješavali te sitiacije. Ipak jedan pokušaj centaršuta Abrega završio je na prečki. Nenmjerno, naravno.

Do gola Famos dolazi u 79. minutu. Krenula je akcija od Markovića, Blažić je oštro centrirao a Andrić u želji da stigne prije Bjeloša šalje loptu u sopstvenu mrežu.

Drina je još jednom opasno zaprijetila u finišu kada Ilić kasni na odličan centaršut Gavrića.

Famos: Rončević, Peart (73. Bjeloš), Lazić (46. Vranešić), Abrego, Tiro, Stjepanović (81. Tešanović), Perović, Marković, Kuljanin (81. Drakul), Blažić (89. Škrba), Danilović

Drina: Marković, Marić (83. Pantić), Jokić, Andrić, Hadžiavdić, Gavrić (85. Alić), Ilić, Tadić (85. Vidović), Ćulum, Bogdanović, Jezdić (83. Delić)

Uskoro ocjene igrača Famosa…