Famos sutra od 16:30 dočekuje Kozaru iz Gradiške. Eventualnom pobjedom Andalužani bi došli na korak od zadatog cilja – opstanka.

Šešlija je svojim dolaskom evidentno promjenio neke stvari u odnosu na Drinjaka (preuzeo je funkciju koordinatora omladinskih selekcija). Kapitenska traka je sa ruke Tešanovića prešla kod Ćehe, Bjeloš je postao prva opcija u špicu, priliku da igraju dobili su i golovima se odužili Vranešić i Nakagaki. Kako god, šok terapija na klupi Famosa je djelovala.

Prepostavljamo da će i sutra tim iz Vojkovića početi sa četvoricom u zadnjoj liniji. Iznenađenje bi moglo biti na lijevoj strani terena ukoliko bi Perović bio zadužen za ofanzivnije zadatke. Atmosfera je na visokom nivou, motiv za domaću pobjedu je prisutan i očekujemo devedeset minuta borbe.

Kozara je u proljećnom dijelu prvenstva počela igrati znatno bolje i osvojila 20 od ukupno 36 bodova, od toga 8 na strani. Ako je gostujuća pobjeda nad Tekstilcem donekle i očekivana, visok trijumf u Čiči protiv Slavije pokazuje da se radi o izuzetno nezgodnoj ekipi sa Glišićem kao egzekutorom (17 golova u sezoni).