Pružio je Vojvodić u prvom poluvremenu šansu igračima koji još uvijek moraju dokazati da imaju kvalitet za njegovu viziju Famosa. Jedina zamjerka koja ide na račun Fočaka je to što je to dokazivanje pratio sa tribina pa je Kokot bio na klupi. Gosti iz Višegrada sa kolonijom Brazilaca pokušali su iskoristiti eksperiment pa su igrali prilično ofanzivno.

FK Famos – FK Drina HE 4:1 (1:0)

Vratio se Terzić u Famos, pa iako sa evidentnim viškom kilograma pokazao da još ima golmansku žicu. Sa dvije intervencije u razmaku od nekoliko sekundi spasio je svoj tim. Na drugoj strani proradila je paljanska veza pa je prodor Cicovića po lijevoj strani i povratna lopta u 17. minutu rezultovala efektnim pogotkom Radovića. Uzvratio je Paulinjo pogodovši prečku, a Famos odgovara pokušajem Bjeloša poslije kornera.

U drugom dijelu zaigrao je Famos sa „prvih jedanaest” izuzev Rončevića. Novi igrač Famosa, Kuljanin, probao je u 60. minutu ali je Tomić dobro intervenisao. Ipak, u 74. minutu nesuđeno pojačanje Romanije dobro reaguje na centršut Perovića i duplira vođstvo domaćih.

Samo dva minuta kasnije gosti smanjuju rezultat evrogolom Sekulića iz slobodnjaka. U 80. minutu Famos ponovo ide na +2 kada Lazić šutira po zemlji. U finišu meča je Vranešić u centru pažnje. U 84. minutu pogađa prečku da bi u 88. minutu pogodio za konačan rezultat.