U okviru 25. kola Prve lige Republike Srpske u srijedu (16:00) Famos će na stadionu „Branislav Lubura” ugostiti Podrinje iz Janje.

Famosovo plodno tlo za osvajanje bodova upravo je domaći teren. Recept se ne mijenja pa i u srijedu možemo očekivati ofanzivniju igru Andalužana. U jesenjem dijelu sezone Kokot je u Janji srušio rivala za jedinu pobjedu tima iz Vojkovića na strani u aktuelnom prvenstvu, vjerovatno će ovog puta ostati na klupi i ući da sačuva/prelomi rezultat. Ako Drinjak ne bude ponovo eksperimentisao, Bjeloš je taj koji bi trebao početi kao špic. Za sada samo Mićić ne konkuriše za nastup zbog povrede u operaciji zvanoj „27. bod”.

Foto: FK Famos Vojkovići

Podrinje je fenjeraš sa 19 osvojenih bodova. Poput Famosa, imaju samo četiri boda sa gostovanja. Ekipa iz Janje je proljeće započela trijumfom protiv Modriče a zatim ušla u seriju od šest utakmica bez pobjede. U tom periodu ipak je ostvarila tri neriješena rezultata, dva u posljednja dva kola. Posebno bolan je bio ovaj u subotu kada im je dva boda iz džepa izbila Sutjeska golom u 90. minutu.