Kada kolega Stefan Papaz ilustruje tekstove sa sport.dc našim fotografijama, to smatramo sasvim normalnim. Često pratimo različite utakmice i razmjenjujemo fotografije. Dragiša Ćo(r)sović iz neznanja, a više zbog bolesnog egoizma to smatra bludom.

Tako se urednik portala SportEast našao na udaru kritika mezimčeta svih sistema i režima (čitaj: gdje god može otkinuti koju marku) zbog fotografije mladog Bojana Pejića o kojem smo jutros objavili tekst. Nismo potpisali izvor, ako je grijeh spalite nas na lomači. Uostalom, i nismo je preuzeli sa portala već sa privatnog profila.

Zamjerio nam je predratni Jugosloven, ratni Srbin i poslijeratni Crnogorac, i što smo pisali o Pejiću. Čudi to što se ranije nije oglašavao po ovom pitanju jer smo ŠF Tango pratili po raznim turnirima, od Istočnog Sarajeva do Zemuna. Nagađamo, možda je i zbog Crvene Zvezde koju ne voli. Ko će mu znati.

Sa starošću čovjek stekne mudrost i odmjerenost, Dragiša očigledno ide u rikverc. Prozvao je urednika portala „vidovitom novinarčinom”. I Rokeri s Moravu su vidovnjački predvidjeli ovakve likove pjesmom „Drakula Dragiša”. Umjesto krvi siše pozitivnu energiju. Kada smo kod novinarstva, mi se barem trudimo da ispoštujemo pravopis.

Sa nadom da će se u budućnosti konsultovati sa svojim saradnicima kada preuzmu naše fotografije i upute nam izvinjenje (šalimo se naravno) i uživati u penzionerskim danima, Dragiši Ćorsoviću želimo sve najbolje.

Naslovna fotografija: screenshot You tube