Aktuelna sezona drugoligaškog Istoka protiče u znaku Romanije. Rame uz rame sa nevesinjskim Veležom gledaju sa vrha tabele i, kako reče Marko Blagojević, uživaju.

Dobre partije paljanske Vučice su ih, mora se priznati iz sjenke, izbacile u trku za titulom. Ali kompletna atmosfera u klubu je dopunsko gorivo koje kompletira jednu lijepu priču. Renovirane su klupske prostorije, najavljena izgradnja terena sa vještačkom travom, stigao je i kombi.

Vozi Romaniju na vrh tabele

Sretko Vuksanović je nadimak Doktor zaradio zbog magije koju je izvodio sa loptom. Veoma dobro se snašao i u ulozi šefa stručnog štaba pa svoje bogato znanje i umjetnost fudbala prenosi na ekipu.

Dvojac Simanić – Blagojević je u vrhu liste strijelaca, Lukić i Cicović kreatori su, naizgled laganih, akcija. Lučić na golu podsjeća na one stare dane…

U nedjelju (16:30) Romanija dočekuje Proleter iz Dvorova. Ulogu favorita Doktorova družina, htjela ne htjela, mora prihvatiti. U ovom prvenstvu domaći teren je bedem o koji su se mnogi slomili. Bez obzira da li su ambicije kluba plasman u viši rang ili ne, koliko god igrači Romanije uživaju u odličnim rezultatima, neka nastave u istom ritmu da užitak osjete navijači i svi ljubitelji fudbala.