U blijedoj partiji Slavije u Prijedoru i minimalnom porazu od Rudara, mnogo toga nije štimalo u ekipi Bojana Regoje. Sem velike šanse Arbinje u 8. minutu, do posljednjih minuta utakmice na terenu je postojao samo jedan tim: Rudar.

Arbinja je bio odsječen i nije dobijao lopte, vezni red je podbacio toliko da je dopustio štoperu Prijedorčana, Pekiji, da pravi rolinge na centru igrališta. Po nama, korektan nastup su zabilježila samo dvojica igrača Sokolova: golman Nedžibović i Čvoro.

Mnogo posla u Prijedoru

Nino Nedžibović, uvar mreže Slavije, bio je na visini zadatka prilikom velikog broja pokušaja domaćih igrača, zabilježivši nekoliko izvrsnih intervencija. Kod mangupskog gola Komazeca je ostavljen bez podrške saigrača, pa ne snosi krivicu.

Solidan nastup upisao je i Nemanja Čvoro. Imao je dosta posla na bekovskoj poziciji, a upravo po negovoj strani Rudar je najviše i napadao. Problem Slaviji predstavljala je igra poslije prekida pa su se domaći igrači često nalazili u izglednim šansama. Jednu takvu osujetio je mladi igrač u plavo-bijelom dresu pravromenim uklizavanjem i blokiranjem šuta, metar ispred gola.

Fotografije: FK Rudar Prijedor