Fudbalski klub Romanija u narednu sezonu ulazi sa starim šefom stručnog štaba. Jadranko Bogičević uskočio je na klupu poslije odlaska Milana Gutovića i uspio je sa svojim timom ostvariti primarni cilj: opstanak u Prvoj ligi. Sada će mati više vremena da formira tim i da ga kroz pripreme prilagodi svojim zamislima.

Dogovorili smo se brzo i ljudski, da pokušamo nastaviti ovu priču u lijepom tonu. Usput ćemo rješavati određene stvari kao što je igrački kadar i pripremne utakmice, već imamo nešto spremno„ kaže Bogičević.

Cilj je ostvaren

Pokušaćemo proširiti kadar jer smo u dva mjeseca, koliko sam gore, bili deficitarni sa raspoloživim igračkim kadrom. Moram istaći da sam organizaciono veoma zadovoljan, pogotovo sa terenom i uslovima za trening, što je za jednog trenera najneophodnije, a za te stvari se moramo zahvaliti neumornom ekonomu Raši! Ja kao trener sam zadovoljan jer smo uspjeli da ispunimo cilj, opstanak u ligi. Zadovoljan sam većinom igrača koji su iznijeli ta dva mjeseca ali je neophodno za narednu sezonu da se pojacamo, jer naredne sezone ispada 6 ekipa! Mislim da će sezona biti kvalitetnija, sigurno i zanimljivija” zaključuje popularni Bogi.