Šesti dan turnira u Trnovu postao je deveti krug pakla u kojem je spržena poenta sportskog duha, promocije zdravog života, silovana je logika, nepostavljena dijagnoza dioptrije.
Zvijezde večeri: sudijski par Pejić-Bjelica.

U prvom meču E-Sport 1 lagano je savladao ekipu Metalni Profili 8:1. Strijelci za Ignjatovićeve izabranike (igrao i Bernard Tapi za sirotinju lično) bili su Pantić 4 puta, Kovačević 3, te Podrug jednom, dok je za Profiliste pogodio Elezović.

Kovačević čeka loptu na drugoj stativi

Druga utakmica je trebala biti istinski derbi između Tanga i Kafe Izloga. Crveno-bijeli su pojačali ekipu, sa druge strane kvalitetna postava i jaka klupa. A onda…

Sviranje prekršaja izmišljenih za filmove naučne fantastike, igranje rukom dozvoljeno, divljački start na Miloševića nije faul.

Odbijamo vjerovati da je suđenjem vršena protekcija Izloga (dolaze nekadašnji reprezentativci Srbije u četvrtfinalu) jer Ikonić,Knežević, Ćeha… bi vjerovatno meč dobili na kraju. Ostaje nedoraslost ljudi sa pištaljkom (pogotovo Pejića, drugu veče za redom). Pljunuli su na futsal, na turnir, na Trnovo. Izazvali nervozu među igračima, prijateljima. Ako organizator smatra da je normalno da sudije vide 50, 60 maraka dnevnice a očigledne prekršaje ne, SportEast koji je medijski pokrovitelj turnira ne želi učestvovati u loše režiranoj komediji.

Kafe Izlog – KMF Tango

Izlog je slavio 8:2 a po dva puta su pogađali Blažić i Arsenijević, Ikonić, Karić, Ćeha, uz jedan autogol. Za Tango su mrežu zatresli Čampara i Pušara.

Svijetla tačka tamne noći u Trnovu bila je utakmica između mališana, skorih polaznika škole futsala KMF Železnice.

(Bili smo) medijski pokrovitelj turnira

Organizatorima i učesnicima turnira želimo uspješan nastavak takmičenja.