U 12. kolu Omladinske lige Republike Srpske, grupa Jug, pioniri i kadeti gostovali su ekipi Mladosti u Rogatici. Pioniri su došli do tri boda, kadeti primili gol u posljednjem minutu.

Pioniri:

FK Mladost – FK Slavija 1:3 (1:2)

Pionirska selekcija Slavije je u Rogatici nastupila sa, što bi se reklo knap, timom. Dakle, sa prvom postavom bez izmjena. Sokolovi su odlično otvorili meč i poveli 2:0 već u 7. minutu. Prvo je Filip Džino zatresao mrežu Rogatičana u 5. minutu, Kristijan Nedić je isto uradio dva minuta kasnije.

Domaći smanjuju rezultat u 20. minutu preko Filipa Perišića. U nastavku je viđen jedan pogodak, ponovo je strijelac Nedić u 66. minutu za potvrdu trijumfa plavo-bijelih.

Mladost: Masal, Kovačević, Planojević, Jovičić, Obradović, Zimonjić, Andrić, R. Nešković, Perišić, Tanasković, L. Nešković

Slavija: Tatar, Stojanović, Nedić, Džino, Toskić, Trapara, Milidrag, Zupanc, Popović, Simić, Senić

Tri boda za pionire Slavije

Kadeti:

FK Mladost – FK Slavija 1:0 (0:0)

Pioniri Slavije su se nekako skupili, kadeti igrali sa desetoricom. Iako brojčano slabiji, uspjeli su prvo poluvrijeme odigrati bez golova. U petom minutu nastavka golman plavo-bijelih Kužet brani penal domaćem igraču. Istakao se čuvar mreže Slavije sa još nekoliko dobrih intervencija ali Mladost ipak dolazi do gola u posljednjem minutu meča kada Mihajlović poslije kornera glavom donosi pobjedu svom timu.

Mladost: Arbinja, Glogovac, Pečenica, Planinčić, Kušić, Bojat, Marijanović, Karišik, Orašanin, Mihajlović, Cvijetić

Slavija: Kužet, Taušan, Šehovac, Andrić, Babalj, Purković, Topalović, Stjepić, Macanović, Simić

Kadeti pali u finišu