Trnovljaci se spremaju za novu sezonu

Šture su informacije iz KMF Željeznice. Ono što znamo da su pripreme jedinog člana Prve futsal lige iz Istočnog Sarajeva počele i da se treninzi (bar dijelom) održavaju u maloj dvorani SRC Slavija.

Kada je riječ o igračkom kadru, pisali smo već da u Trnovu važi omerta – zakon ćutanja.
Pojačanja za nešto više su neophodna pa znamo da se koketiralo sa mnogo imena ali nezvanično dogovor je postignut samo sa Debelnogićem iz Glasinca.

Košarac, iako su ga „lomili” mnogo puta, nije htio ostaviti Brketa i Jahorinu.
Obilazili su Trnovljaci i oko Tanga, gurali Fiku da izvidi situaciju ali već je previše bivših igrača crveno-bijelih koje su, po riječima Mike Čampare, oteli.

Novo ime na pripremama je Miroslav Bjelica (ne Sire), aktivni fudbalski sudija Prve lige koji je učesnik, zajedno sa Pejićem, one komedije sa dijeljenjem pravde na turniru u Trnovu.

Sinoćnji trening Željeznice posjetio je Mladen Perović koji je upitan za narednu sezonu je uprava FK Famos, čiji je igrač, donijela odluku o zabrani igranja futsala prvotimcima Andalužana.

I dalje ostajemo pri odluci da Šišmiše iz Trnova, kako smo ih zvali zbog boja na dresovima, nazivamo Željeznica ForestŠumari, zbog angažovanja njihovog predsjednika u šumskom gazdinstvu