Romanija savladala Famosove alternative

Koj gora, Ivo, razgovora nema?

Fudbalski klub koji nosi ime nepokorene planine Romanije nije dozvolio da Famos na njenom terenu isprobava kandidate za prvi tim.

Romanija – Famos 4:2 (2:2)

Sudije: Uroš Jugović/ Nemanja Jovičić
Strijelci: 1:0 Košarac 25, 1:1 Vojinović 35, 1:2 Tomašević 36, 2:2 Blagojević 45, 3:2 Đ. Stupar 66, 4:2 N. Stupar 68

Romanija je iskoristila priliku da protiv šarolike ekipe iz Vojkovića uigra tim i anulira poraz od Slavije u prethodnoj prijateljskoj utakmici (mada su i u njoj igrali dobro). Košarac je završio turnire i vratio se na travnjak, nije bilo Lukića.

Drinjak je na teren, osim Škrbe (pomakao ga na štopera) i golmana Šupića, poslao momke koji trebaju zaslužiti mjesto, makar na klupi Andalužana. A gledaoci na tribinama su mogli vidjeti nekoliko kvalitetnih lica. Vanja Vojinović sa evrogolom i asistencijom, Tomašević koji krade i koristi minute, ili treći Brazilac koji je stigao u Vojkoviće, Patrisio De Souza. Naši skauti na tribinima zapazili su i Vranešića i Tomića.
Od mlađarije, Drakul je odigrao odličan meč.

Zanimljivo je da je u timu Famosa nastupio i Kosanić koji je bio na probi u Slaviji i igrao pripremni meč, upravo protiv Romanije.

ROMANIJA: Lazarević, Blagojević, Elek, Jovanović, Košarac, Živković, Simanić, Ignjić, Simić, Koroman, Trobok Izmjene: Simović, Gluhović, Stupar Đ, Stupar N, Maljukan

FAMOS: Šupić, Vranešić, Drakul, Ančić, Škrba, Ristivojević, Tomić, Vujinović, De Souza, Tomašević, Lukas Fisario. Izmjene: A.Terzić, Kosanić, Karlos Alberto, Behlulović, Đ.Kovačević, Mastilo, Radojević, Močević, Lakić