Pobjeda je bila jedina opcija koju je tim iz Vojkovića imao na umu. Tri boda su osvojena i misija je uspješno realizovana. Rzikovao je Drinjak sa kumom Ćehom u prvoj postavi, a ovaj mu se odužio i golom. Bjeloš pokazao da je školovan napadač.

Famos – Željezničar 2:0 (1:0)

U ne baš sadržajnom prvom poluvremenu Famos je uspio doći do ranog vođstva. Poslije kornera u 13. minutu koji je izveo Perović dobro se snalazi Bjeloš i glavom sprovodi loptu u mrežu. Imali su domaći još samo jedan pokušaj kada je iz daljine probao Novković. Gostima je mogao pomoći Marković nespretnom intervencijom ali priseban je bio golman Rončević. Čuvar mreže Andalužana imao je i dvije dobre intervencije u 35. minutu kada je, prvo odbranio šut, a potom pokupio loptu ispred igrača Željezničara.

Dejan Bjeloš

Nastavak je donio rovovsku borbu na sredini terena uz pokušaje iz daljine. Monotoniju je ponovo razbio Perović kada iz kornera u 79. mnutu pronalazi Ćehu koji odlično skače i glavom duplira prednost Famosa. Pokušavali su Blažić i Kokot prodorima ugroziti goste ali do kraja nije bilo promjena.

Famos je nastupio u sastavu: Rončević, Hadžibegović, Marković, Ćeha, Perović, Blažić, Tešanović, Babić, Novković, Jošikava, Bjeloš.