Zimska pauza dobro je iskorišćena u Famosu pa se igrački kadar pojačao kvalitetnim fudbalerima. Pitali smo Vladimra Drinjaka, šefa stručnog štaba Andalužana, da li je i koliko zadovoljan dosadašnjim tokom priprema:

„Kvalitetno smo odradili pripreme i odigrali nekoliko kontrolnih utakmica gdje smo se uvjerili u kvalitet pristiglih igrača. Zadovoljan sam onim što je prikazano i popunili smo one pozicije na kojim smo bili u deficitu”.

Ovog puta ste pogodili sa igračima?

„Radom na treninzima i utakmicama nametnuli su se da konkurišu za prvih jedanaest. Zadržaćemo sve koji su došli osim mladog Davidovića. On je igrač koji zavrijeđuje pažnju ali pred nama je težak zadatak i moramo raspolagati sa igračima koji imaju snage da to iznesu na svojim leđima”.

Famos se ozbiljno pojačao

Preostala su još dva prijateljska meča?

„U nedjelju igramo protiv Mošćanice a onda ćemo odraditi meč sa Kolinom. Iskoristićemo ove mečeve da iskristališemo tim za proljećni dio prvenstva. Do kraja priprema radićemo na našem stadionu”.

U tim se vratio i Adnan Vranešić koji je bio na probi u Igmanu iz Konjica?

„Danas bi se trebao pojaviti na treningu”.

Da li Famos može izboriti opstanak?

„Gajim velii optimizam. Naravno, predstoji nam mukotrpna borba za svaki bod ali smatram da smo uspjeli stvoriti tim koji je u stanju ostvariti cilj”.