Juče su izvučeni parovi četvrtinalni parovi Kupa Republike Srpske u futsalu, a naš jedini preostali predstavnik, KMF Željeznica iz Trnova, dobio je najjaček mogućeg protivnika: Radnik MD Shop iz Bijeljine.

O duelu protiv premijerligaša ali i o prvoligaškoj sezoni razgovarli smo sa šefom stručnog štaba Željeznice, Azizom Turudijom.

Niste bili miljenici sreće na žrijebu za kup.

„Baš nismo imali sreće. Radnik je kvalitetan tim, u vrhu su Premijer lige i bilo bi prepotentno prijetiti Bijeljincima. Opet, u Kupu BiH izbacili smo još jednog premijerligaša, Salines iz Tuzle, tako da se ne predajemo unaprijed”.

U prvoligaškom društvu dobro gurate.

„Poslije lošeg starta uspjeli smo ostvariti dobre rezultate i doći do druge pozicije. Osvojili smo 16 bodova, mada mislim da smo mogli i više. Kiksali smo u Gradišci, možda zaslužili sva tri boda protiv lidera Borca ali šta je tu je. Cilj nam je nastaviti u svom ritmu i vrebati priliku da stignemo Banjalučane koji imaju šest bodova više”.

Naredni meč je gostovanje u Nevesinju. Šta možemo očekivati od tog duela?

„Mnogi su Nevesinje prerano otpisali. Podigli su formu i nezgodna su ekipa pa nam neće biti lako. Mi ne odustajemo od naših ciljeva da u svakoj utakmici idemo po tri boda pa će tako biti i sada”.