Sinoć je utakmicama grupe F okončana grupna faza takmičenja na Božićnom turniru u futsalu Istočno Novo Sarajevo 2022. Svjedočili smo interesantnim duelima ekipa a za prolaz u osminu finala odlučivalo se u posljednjim sekundama. Uživali smo u dobroj atmosferi na tribinama, pogotovo u revijalnom dijelu kada su posjetioci imali priliku pokazati svoje umjeće na parketu i osvojiti zlatnu kartu.

U prvom meču snage su odmjerili Bum Bijeljina i Mačak Limogradnja a meč je završen 1:1. Golove su postigli Rakić za Semberce i Slišković za ekipu iz Kreševa.

Metro Pub i Sword Security odigrali su takođe neriješeno a rezultat je glasio 2:2. Vodio je Sword 2:0 na poluvremenu golovima Markovića i Godinjaka ali ekipa sa ćoška dvorane uspjeva doći do izjednačenja golovima M. Jovančića i Kreštalice tridesetak sekundi prije kraja meča.

Duel Mačak Limogradnje i Sword Security odlučen je golom Sliškovića stotinku prije zvuka sirene za 1:0.

Još jedan remi desio se u duelu Bum Bijeljina i Metro Pub. Bijeljinci su vodili 3:0 golovima Maksimovića, Vlačića i Došle ali domaća ekipa stiže do izjednačenja a strijelci su Jojić, Kreštalica i Gunjak.

U susretu Metro Pub i Mačak Limogradnja bilisu uspješniji momci iz Kreševa (2:3). Golove za Metro postigli su Dilberović i Kuljanin dok su za Mačak pogađali Kožul i dva puta Čelan.

Takmičarski dan završen je duelom Sword SecurityBum Bijeljina a na kraju je bilo 4:5. Strijelci za Sword bili su Marković, Neradin i dva puta Sokolar dok su za Bum pogađali Mekić i Došlo uz het trik Vlačića.

Cvija siguran izvođač u revijalnom dijelu

Mačak Limogradnja je osvojila prvo mjesto sa 7 bodova, Bum Bijeljina je na drugoj poziciji sa 5 dok se Metro Pub kvalifikovao u osminu finala sa treće pozicije sa 2 boda. Sword Security je završio takmičenje sa jednim osvojenim bodom.

Jučerašnje susrete sudili su Slavoljub Gogić, Zoran Soknić i Marko Domazet.

Metro Pub: Gengo, Gunjak, A. Jovančić, Damjanović, Đerić, Jojić, Kreštalica, Kuljanin, Dilberović, M Jovančić   Predstavnik ekipe: Nemanja Kulina  Trener: Ognjen Tuševljak

Mačak Linogradnja: M. Bilić, Tomić, Kožul, J. Bilić, Tolo, Čelan, Slišković, Batak, Ivičević, Šimunić Predstavnik ekipe: Dragan Čelan

Security Sword: Neradin, Gušo, Mulaosmanović, Lolo, Marković, Hadžić, Sokolar, Janjoš, Šabotić, Godinjak  Predstavnik ekipe: Dario Marković

Bum Bijeljina: Savić, Maksimović, Mekić, Rakić, Vlačić, Trifković, Došlo, Odžaklić, Krajišnik, Jović  Predstavnik ekipe: Goran Janjić