OKK Igman – ŽKK Sloboda 97:52

(26:16, 24:13, 27:10, 20:13)

Treći ovosezonski trijumf Igmana u Prvoj ligi Republike Srpske ostvaren je ubjedljivim rezultatom i novim tripl-dablom Marijane Šehovac (27 poena, 15 skokova i 13 asistencija)

U prvoj četvrtini gošće su pružile žilav otpor i zahvaljujući Odžićevoj sa osam poena držale aktivan rezultat. Ipak, finiš četvrtine pripada Igmanu kada kapiten Šehovac veže pet poena (do tada pogodila dvije trojke) i odvodi svoj tim na +10.

Sloboda u prvih pet minuta druge četvrtine postiže samo dva poena dok domaće igračice ulaze u šutersku formu pa dolaze i do najveće prednosti na meču +29. Poslije nekoliko vezanih greški igračica Igmana, gošće serijom 8:0 donekle smanjuju rezultat.

U trećoj četvrtini Igman kreće agresivnije pa dolazi na +38 i trener Zoran Šehovac dozvoljava sebi luksuz da polako daje minutažu igračicama sa klupe.

Posjednju dionicu bolje otvara Sloboda serijom 7:0 a Igman u prva tri minuta ne uspjeva postići poene. Kao da ih je to razljutilo pa angažovanijom igrom dolaze na maksimalnih +47

Lica poznata od ranije

Najefikasnija u redovima Igmana bila je Marijana Šehovac sa 27 poena, Ina Popović postigla je 16, Sabina Porović 14, Jelena Kovač 12, Aleksandra Zirojević i Sanja Bjelica po 8, Jelena Krajšumović i Ana Andrić po 5 i Emilija Pajdaković 2 poena.

Minutažu su dobile i Dragana Đurđić, Kristina Elez i Jana Vasković.