U okviru 2.kola Prve futsal lige Republike Srpske u SD Borik snage su odmjerile ekipe KMF Policajac iz Banja Luke i KMF Željeznica iz Trnova.
Utakmica je opravdano ponijela epitet derbija kola…

Policajac je odlično otvorio utakmicu i već u prvom minutu iz sjajne akcije došao u prednost od 1:0, strijelac gola bio je Verić.

Igralo se otvoreno na obje strane, ekipa Željeznice predvođena iskusnim Vučinom Šćepanovicem pokušala je da ugrozi gol Bekića na golu Policajca ali u tom naletu sijevnula je kontra futsalera Policajca i Đukarić je poentirao na drugoj stativi.

Ekipa iz Trnova ubrzo je krenula sa golmanom u polju sto im je urodilo plodom i smanjuju rezultat na 2:1 preko Ikonića.

Do kraja poluvremena još mnogo uzbuđenja…
Verić sjajnom solo akcijom dolazi do svog drugog pogotka i mjenja rezultat na 3:1, zatim Željeznica autogolom Vučića smanjuje na 3:2,.

Onda jedna nesmotrena izmjena Verić-Bekić koju je primjetio glavni sudija Ivanceviconda rezultuje drugim žutim, odnosno crvenim kartonom za domaćeg golmana. Policajac se brani i odlazi se na odmor.

Drugo poluvrijeme ništa manje zanimljivo, Željeznica nakon greške domaćih poravnava na 3:3, nakon toga Policajac pritišće i uspjeva da povede preko Vučića sa 6m.

Željeznica sa bonusom u faulovima kreće u igru “na višak”. U zadnjih dva minuta prava drama: prvo ekipa Željeznice poravnava na 4:4, a onda ekipa Policajca kreće sa viškom i u igri na sve ili ništa i uspjeva 20 sekundi do kraja da slavi veliku pobjedu. Jedan od najboljih pojedinac Dragoslav Vucić postiže pogodak za konačnih 5:4 !

Izvor: