Ovog vikenda se nastavlja Prva liga Republike Srpske za rukometaše a u subotu (19:00) u novoj sportskoj dvorani, u okviru 7. kola, snage će odmjeriti RK Slavija i RK Bijeljina.

RK Slavija

Sokolovi su poslije dva poraza na startu, vezali četiri trijumfa i u naredni meč ulaze sa druge pozicije na tabeli. Znatno podmlađeni tim, uz nekoliko iskusnijih rukometaša, uspio je stvoriti hemiju koja daje rezultate. Supersonični Jelisić, čitava lepeza golmana, u kombinaciji sa borbenim Tošićem i igračem koji sve to uveže – Pavlovićem, postao je ozbiljna ekipa koja se ne plaši borbe za bodove. Vjerujemo da će sa imperativom pobjede ući i u utakmicu sa Sembercima.

RK Bijeljina

Bijeljina je u prvih šest kola čak pet puta gostovala. Sala u kojoj igraju služila je za deponovanje izbornog materijala, kasnije i poplavila, pa su i pored konstantnih gostovanja uspjeli tri puta donijeti bodove u Bijeljinu. U prvom meču kod kuće potvrdili su dobre nastupe trijumfom protiv Dervente. Mnogo je mladih igrača u rosteru, prodorni Jevtić, Milić i talentovani golman Ostojić puni samopuzdanja dolaze u Istočno Sarajevo da se nadigravaju.