U trećoj pripremnoj utakmici izabranici Milana Muminovića ostvarili su pobjedu nad Sutjeskom iz Foče. Glavni teren u Čiči djelovao je veoma dobro, što se ne bi baš moglo reći za ekipe na travnjaku. Opet, to možemo pripisati uigravanju i brušenju forme za one ozbiljnije poslove koje ih očekuju u prvenstvu.

FK Slavija – FK Sutjeska 2:0 (2:0)

Veliki kiks Karića ali i prisebna reakcija novog golmana Slavije, Hamzića, otvorili su ovaj meč. Domaći su odgovorili pogotkom. Rastoka je u prvom nastupu u novom klubu izveo slobodnjak sa približno trideset metara, lopta je preletila sve u šesnaestercu pa i zbunjenog golmana Dabića i završila u mreži.

Već u 13. minutu gostujući igrač Đorđević je zaradio dva brza žuta kartona i isključenje. Sudija Bjelica nije htio trpiti nedolično ponašanje, a i jedva je dočekao momenat da ispolji svoje teatralno mahanje kartonom. Do poluvremena Slavija postiže još jedan pogodak, Govedarica je asistirao Arbinji.

U drugom poluvremenu blijedo izdanje i jednih i drugih, kao alarm da se još toga mora poraditi u ekipama.

Slavija: Hamzić, Hadžibegović, Tomić, Mandić, Taušan, Karić, Erić, Arbinja, Govedarica,, Rastoka, Dabić

Izmjene: Beširević, Gojković, Vučinić, Hodžić, Angulo, Lubura, Đerić, Avdalović, Cicović, Vukmanović, Kužet

Sutjeska: Dabić, Đ. Đorđević, Kim, M. Đorđević, V. Ivanović, D. Mojević, Dačević, Ucida, S. Radović, B. Radović, Gagović

Izmjene:  Šarović, D. Radović, Pavlović, Blagojević, Sekulić, Milutinović, Bjelogrlić, Golijanin